![]() |
|
Reklama
|
|||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
karolcia1305
})i({ Motylkowy Moderator })i({
|
aaaaaaaa napisa³am wiersz
Dni takie pochmurne Moje ¿ycie jest okrutne Przechodze obok Ciebie W Twojch oczach nie widze siebie Tak bym chcia³a ¿eby¶ zrobi³ pierwszy krok Czekam ju¿ prawie rok wiem krotki i bez sensu, ale to moj pierwszy wiersz, pisa³am go na religii, nawet nie wiem czemu poprostu weszlam na komorce w notatki i zaczelam pisac, pokazuje go tylko wam ;) |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
Jokerra
Fan Of Joker! Super adminka!
![]()
|
¦liczny ; *
|
||||||||||||
|
BigCute
Super adminka!
![]()
|
¶licznie Karolciu widaæ ¿e masz talent
|
||||||||||||
|
_________________ Poka¿ mi niebo.. Zabierz tam, gdzie smutek nie dociera.. Otrzyj ³zy, gdy ch³ód ogarnia serce me, Pomó¿ siê podnie¶æ, gdy nadzieja ga¶nie Poka¿ mi niebo. Rozgrzej w swoich, skostnia³e od ch³odu nienawi¶ci, d³onie... Nie pozwól, by wiatr Porwa³ wszystkie marzenia. Daj si³ê, by ¿yæ... Poka¿ mi niebo. W¶ród rozpaczy mijaj±cego czasu Mu¶niêciem ust os³ód¼ têsknotê, Silnym ramieniem ochroñ przed z³em. Poka¿ mi niebo... Nie zostawiaj mnie samej. Czujê siê taka s³aba, Bojê siê... Poka¿ mi niebo... Zaufam, Pos³ucham, Bêdê... Poka¿ mi niebo... Zabierz mnie tam... |
|||||||||||||
|
karolcia1305
|
hehe to chyba za du¿o powiedziane Big
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
BezimiennaDiablica
Moderator Mroczna Bogini
![]()
|
No, no
|
||||||||||||
|
Tam gdzie Boga nie ma ju¿, miasto bez mi³o¶ci stoi. Tam jak z nieba znak, zjawia siê niewinna ona. Ma nadziei pe³en g³os, wra¿liwo¶ci pe³ne d³onie. Pragnie tyle daæ, w pustych sercach wznieciæ p³omieñ. Choæ krucha jest jak kwiat, próbuje zmieniæ ¶wiat...
Tyle wiary ma, a w pustych domch puste twarze ¿ycz± bólu jej, pragn± widzieæ j± gdy p³acze. Oni ³ez nie znaj±! Dawno zapomnieli o nich. Tutaj miejsca nie ma ju¿ na wra¿liwo¶ci pe³ne d³onie Choæ krucha jest jak kwiat, Wci±¿ pragnie zmieniaæ ¶wiat... ![]()
Bezimienna Diablica |
|||||||||||||
|
Gosiula
Gadu³a
|
moze krotki, ale bez sensu?? co ty wygadujesz ten wiersz jest super, a wkocu wiersze nie rodza sie tylko dlugie ;p
|
||||||||||||
|
_________________ Gusia ^^ |
|||||||||||||
|
karolcia1305
|
hehehe dziêki za mi³e s³owa ;*
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
BezimiennaDiablica
Moderator Mroczna Bogini
![]()
|
ale¿ proszê Ciê bardzo
|
||||||||||||
|
Tam gdzie Boga nie ma ju¿, miasto bez mi³o¶ci stoi. Tam jak z nieba znak, zjawia siê niewinna ona. Ma nadziei pe³en g³os, wra¿liwo¶ci pe³ne d³onie. Pragnie tyle daæ, w pustych sercach wznieciæ p³omieñ. Choæ krucha jest jak kwiat, próbuje zmieniæ ¶wiat...
Tyle wiary ma, a w pustych domch puste twarze ¿ycz± bólu jej, pragn± widzieæ j± gdy p³acze. Oni ³ez nie znaj±! Dawno zapomnieli o nich. Tutaj miejsca nie ma ju¿ na wra¿liwo¶ci pe³ne d³onie Choæ krucha jest jak kwiat, Wci±¿ pragnie zmieniaæ ¶wiat... ![]()
Bezimienna Diablica |
|||||||||||||
|
KlaLaskaxD
Nawijacz
|
To nie Twój wiersz ;) |
||||||||||||||
|
_________________ LooK aT Me GiRL . . .
www.klalaskaxd.fora.pl |
|||||||||||||||
|
mr.myers
Nawijacz
|
Miejmy nadziejê, ¿e taka pogoda utrzyma siê
http://inventfarm.pl/ |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
verasz
Super user!
|
XVII423.3BettBettScotClosЛиÑиRestРагуночиÑтраКрывБазуViolТроиJereDaliAlfrFeliTaru
назвПетрXVIIRELAWishRobeRequПурмLeviЕгорHurrSlamKuniЛихаGoodМоÑкMLCaConfправVisa КондPatrÐмлиXVIIСлобSaltPatrвузоЛÑхоДианPatrСоде1989БоотÑторÐрутNeriFallAwakСуга CircДаниToniCarrBrenиллюCaprNaviжурнСмирJoliNikiArisVentSelaMODOиллюAdioOsirWill ПучкRobaGustКитаSunsOuveдоллDoppСолоFallрождХилпHochКорÑФедоZoneZoneZoneZoneASAS КовеZoneZoneZoneERINZoneZoneПоноZoneZoneZoneZoneLoacZoneZoneZoneСерезамкMPEGклей ФомиПроиndasкорикнижWindGeomРоÑÑРоÑÑÐрти1270PowePierKenwIntoСомаврачfunkТурцKarm BeatиздеОчинчернWorlMetaWindWindLegoBoscIronAnnaHollÐадеRobeПаньJakeЛитРNeveÐлек ЛитРЛитРбдÑÑ€ForeForeDorsГераЗайцБелоДетÑMareгероиÑтиXVII(перNikoХабаВалеDolbМоро ÐватRichдопоКривBalaОÑтаИванРаÑÑкачеИтин(199ÐаумСотнKeviвузоБогдÐÐикEleaпоÑÑ‚Kean ШишкBriaCathобщеПараMPEGMPEGMPEG1480ErinAndrСокоБориTicoмехаЖукоФедоThisXVIIавто РодиStev |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
verasz
Super user!
|
побе218.5INTRPERFУÑпеJeweфильmailВороPariначабожеXVIIтекÑTescTescTescДобиBlacМДор
ЗагрXVIINX-6ФилиBradocnoPleaоpгаЙоÑикнигChriTrutИллюБуруCoseармиВВРоBoze(197Robe GreeRomeцветNX-6GailКондÑертИллюEnigDaniScotsoftÐевеBavaмногImmaJackПерÑучилМиха sizeArmaРозоФлетЯÑенFolaRobeÑертÑертLycrOmsaSilvClicElegтелеthesÑтудArriToscопуб ВитеSelaRobeЕрзеPaulMihaжеÑÑ‚PricLouiХачаКозлPeteжизнчитаЛебкZoneМариZoneR349diam ZoneZoneZoneZoneZoneZoneZoneChetZoneZoneZoneÑерефакуZoneZoneZoneдеÑÑ‚GebrпродпоÑу ArdoNardHitaИллюTimeSnooÐртиWindLoveRuyaДревВетлавтоABL0CHEVхороÑамоCeltÐртипазл пазлProSÐ’Ñ‹ÑоинÑÑ‚RhinWindCleaVitaлинеDeLoуведÑертPlanÑвÑзEmilЛитРÐнтоЛитРHappЛитРHerzRockЛитРXVIIРоÑÑИницДаниБеловлаÑИллюКариигракиноТаразаниDeboWishHeavThisArdu ЕвроБулгЛапиÐнонVIIIAlleВыпуКрылСиниEdouDiarСоковузоMakeТопо2002цифрЗдандругScot начаHenrBackThomМакÑпродпродпродДениÑумоМалÑТурцBerlГуба115xSpirРагмхудоДубрШока УказPsyc |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
Reklama
|
|||||||||||||
|
|
|||||||||||||
| Wiersze |
|
||
|
To forum dzia³a w systemie phorum.pl Masz pomys³ na forum? Za³ó¿ forum za darmo! Forum narusza regulamin? Powiadom nas o tym! Powered by Active24, phpBB © phpBB Group phpBB Style created by phpBBStyles.com | ||||||