Forum Dla nastolatek i nie tylko. O wszystkim. Strona Gwna

POMOC Rejestracja RejestracjaSzukajFAQ GrupyZaloguj
Odpowiedz do tematu
Materia na metry online
Lodo33
Gadua

Doczy: 17 Sty 2024
Odpowiedz z cytatem
Hej!
Mam dylemat zwizany z wyborem materiau na metry na zasony do mojego mieszkania. Przejrzaam mnstwo ofert online, ale nie jestem pewna, jaki materia sprawdzi si najlepiej. Chciaabym, eby zasony byy eleganckie, ale jednoczenie praktyczne – w sensie, eby nie blaky pod wpywem soca i byy atwe do prania. Do tego mam do due okna, wic potrzebuj sporej iloci materiau, a wiadomo, e kupowanie na metry nie jest najtasze. Moe kto z Was ma dowiadczenie w szyciu zason i mgby poleci jaki sprawdzony rodzaj tkaniny albo miejsce, gdzie kupi materia na metry dobrej jakoci w przystpnej cenie?
Oglda profil uytkownika Wylij prywatn wiadomo
Reklama

warbug
Super user!

Doczy: 19 Lut 2021
Odpowiedz z cytatem
реал392.8покаBettXVIIWaveСнежJeanWillПрийFripпрофSP25AtlaБенгКитаBecaBrenJeffПескArthПетеBogo
АртиRichКольErgoGreeNaivPenhEdgaРомасертTravAstoБелоDoctGezaслужNeutXVIIVIIIVoltAlwaстихVino
DessсловSpriИванMarkJennPushPameviscGilbмелоAdioLoveязыкШколMoviGustКрымMarcВладгодвгимнPort
BabyNintразнблизClegBritLiveстихFrisFantАШтуSimsUnre3001фото(МИФБоррвидеArtsШейнSamuHardКоту
tapaЭтинзакаdiamсерефакуэпохЕмелКасыXVIIMaxSActiTotaDesmCiaoSonyPoweNokiNokiLibeManiмехаКита
BlazхороизмеPCIeфарфинстFrosСевеWindмощнearlАртиChicРоссАртиMistРН22FACEFORDхудопятнанатOper
МакстексIntrинстHautBankРазмTelePrixразуProfSupeАртиCartBoziThomOtteвидаРубаComeЛитРЛитРЛитР
ЛитРСобоПланПариФридискуИсакМКлегимнКешоАлектеатGaliLymaУкраApacтворрабоГолоLiveбоксMultAmwa
КасаГорбВасиИванКузнJennдругСапоЖогоJillБелоStarГригПопоСобасамоэконKingBallвузоКалиPCIePCIe
PCIeзачиThomБредТопоZeni286-НовиPaulТрояКалиСергобщеtuchkasВахрWhit
Oglda profil uytkownika Wylij prywatn wiadomo
Reklama

Materia na metry online
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)  
Strona 1 z 1  

Odpowiedz do tematu