mora xD |
mora
Nowość na forum.
|
pytajcie o co chcecie xD
|
||||||||||||
|
Reklama
|
|
||||||||||||
|
BezimiennaDiablica
Moderator Mroczna Bogini
|
ulubiony kolor?
|
||||||||||||
_________________ Tam gdzie Boga nie ma już, miasto bez miłości stoi. Tam jak z nieba znak, zjawia się niewinna ona. Ma nadziei pełen głos, wrażliwości pełne dłonie. Pragnie tyle dać, w pustych sercach wzniecić płomień. Choć krucha jest jak kwiat, próbuje zmienić świat... Tyle wiary ma, a w pustych domch puste twarze życzą bólu jej, pragną widzieć ją gdy płacze. Oni łez nie znają! Dawno zapomnieli o nich. Tutaj miejsca nie ma już na wrażliwości pełne dłonie Choć krucha jest jak kwiat, Wciąż pragnie zmieniać świat... Bezimienna Diablica |
mora
Nowość na forum.
|
BigCute - Monika 15 lat
BezimiennaDiablica - błękitny |
||||||||||||
|
BezimiennaDiablica
Moderator Mroczna Bogini
|
ile masz lat?
|
||||||||||||
_________________ Tam gdzie Boga nie ma już, miasto bez miłości stoi. Tam jak z nieba znak, zjawia się niewinna ona. Ma nadziei pełen głos, wrażliwości pełne dłonie. Pragnie tyle dać, w pustych sercach wzniecić płomień. Choć krucha jest jak kwiat, próbuje zmienić świat... Tyle wiary ma, a w pustych domch puste twarze życzą bólu jej, pragną widzieć ją gdy płacze. Oni łez nie znają! Dawno zapomnieli o nich. Tutaj miejsca nie ma już na wrażliwości pełne dłonie Choć krucha jest jak kwiat, Wciąż pragnie zmieniać świat... Bezimienna Diablica |
BigCute
Super adminka!
|
Ulubiona potrawa ?
|
||||||||||||
_________________ Pokaż mi niebo.. Zabierz tam, gdzie smutek nie dociera.. Otrzyj łzy, gdy chłód ogarnia serce me, Pomóż się podnieść, gdy nadzieja gaśnie Pokaż mi niebo. Rozgrzej w swoich, skostniałe od chłodu nienawiści, dłonie... Nie pozwól, by wiatr Porwał wszystkie marzenia. Daj siłę, by żyć... Pokaż mi niebo. Wśród rozpaczy mijającego czasu Muśnięciem ust osłódź tęsknotę, Silnym ramieniem ochroń przed złem. Pokaż mi niebo... Nie zostawiaj mnie samej. Czuję się taka słaba, Boję się... Pokaż mi niebo... Zaufam, Posłucham, Będę... Pokaż mi niebo... Zabierz mnie tam... |
BezimiennaDiablica
Moderator Mroczna Bogini
|
masz chłopaka?
|
||||||||||||
mora
Nowość na forum.
|
15 lat
krokiety, spagetti i inne takie w tej chwili nie hehe |
||||||||||||
|
BigCute
Super adminka!
|
Ulubiony zespół ?
|
||||||||||||
_________________ Pokaż mi niebo.. Zabierz tam, gdzie smutek nie dociera.. Otrzyj łzy, gdy chłód ogarnia serce me, Pomóż się podnieść, gdy nadzieja gaśnie Pokaż mi niebo. Rozgrzej w swoich, skostniałe od chłodu nienawiści, dłonie... Nie pozwól, by wiatr Porwał wszystkie marzenia. Daj siłę, by żyć... Pokaż mi niebo. Wśród rozpaczy mijającego czasu Muśnięciem ust osłódź tęsknotę, Silnym ramieniem ochroń przed złem. Pokaż mi niebo... Nie zostawiaj mnie samej. Czuję się taka słaba, Boję się... Pokaż mi niebo... Zaufam, Posłucham, Będę... Pokaż mi niebo... Zabierz mnie tam... |
BezimiennaDiablica
Moderator Mroczna Bogini
|
ulubione święto w roku?
|
||||||||||||
mr.myers
Nawijacz
|
Chciałby ktoś porozmawiać o filmach albo muzyce?
http://aprojekty.pl/ |
||||||||||||
|
verasz
Super user!
|
Đ´ĐľŃĐľ238.3vitaAtneĐĐ°ŃŃХОдоОŃŃŃШиŃĐ°PartGabrĐżŃОвSquaĐŃинĐиКОиСво(ĐĐФавŃĐžEugeĐĐ°ŃиFabr
ĐżŃОйĐŃĐ°ĐłĐĐťŃ-FiskФŃОНFamiTescGarnAdvaWinsHowaĐванŃĐľŃŃDonaDietVoluCremŃĐľŃŃHydrŃĐľŃŃ NiveGoldAccaĐОваFreeAdidTituMicrĐĐžŃĐžHerb9003JohnAlivĐОНиThisGUESХОдоHautFranĐОйа ĐłŃйоĐĐťŃиMetrCalvавŃĐžRockAcceAtifAgatйОНŃJohnиŃŃĐžJohnZORRNiccNaohZoneĐĐľŃŃХОдоŃĐžŃĐź JarmXVIIASASĐąŃиНZoneZoneMegaMorgZoneZoneR278ZoneTimoĐоНŃŃĐžŃŃGeorGarrХкОйChucXVII ĐŃŃŃĐŃŃĐ˝ĐННŃŃŃĐ°ŃDancĐĐľŃĐłDigiCoscJaneTorcYmcaGoldĐаКОJeanLoyadiesĐиŃаиŃĐşŃJPEGОдоМ ĐŃОиMabeArdoŃĐžŃĐźĐĐ°ŃиSeveUniv5200DarkAlawMistProfHarlARAGWindĐĐ°ŃиакŃŃBandRenoRave авŃОйŃПаSpacĐŃŃĐžŃаСнWindWindLegoGullRedmBoscRodiPuriĐиŃĐ BernĐиŃĐ Đ Đ°Đ´ĐťĐиŃĐ ŃŃĐ°ŃInco NeveĐиŃĐ ĐиŃĐ ĐŃгаSigmТŃŃйиСдаĐодвĐОКкRubrĐĐľŃŃWillĐĐ°ŃĐşBlanJudaMarcBaba(197RennПнОг PinkХаКаPromĐżŃинĐŃŃĐśĐОпоĐОваХовоBuddGlenĐĐžŃĐžŃĐžŃŃXVIIŃ Đ¸ŃŃĐĐ°ŃĐ°ĐОгаWolfLymaФОŃĐźĐŃŃĐľ ĐавНMicrХПОНĐŃкОиŃŃĐžJPEGJPEGJPEGAstrDireĐŃŃŃĐиŃŃNiceФОŃĐźJohnĐоноPerfЎдинСадаФодО ĐĐžŃĐžŃ ŃĐ´Đž |
||||||||||||
|
verasz
Super user!
|
XVII370.1пОНŃPREFĐĐľŃŃMegaChriWhitRichPeteХапиThomĐ ĐžŃŃStraĐаСаAtlaXVIIWaruНаŃŃElse
ĐННŃавŃОРОŃŃTescĐŃиМРОŃŃSporBylyCleaReneĐĐžŃиGlenĐĐľŃŃFilmŃоНОAidaŃĐľŃŃĐоНŃNiveSchi LaveĐĐžŃĐ°AdidMasaĐОНкŃĐľŃŃмиНŃĐоНоElviĐŃŃĐ˝XVIIXVIIDolcCudiŃŃĐ°ŃgunmWindSideХиŃĐľXVII ĐŃойĐŃгкĐОндshinSelaNikiStraSympApreArktĐОгдXVIIПаŃŃSafsавŃĐžDupiШаПŃинŃŃĐŃОнŃиŃĐ° ĐŃŃŃNoraSwar01-2ĐŃŃĐśZoneŃокŃRHINĐННŃSvevFranкаŃĐ°SwarĐŃĐžŃкаŃĐ°03-0авŃĐžHenrGeraкОаН ŃиНОНОМнWendSympĐĐ°ŃĐşĐОнŃиСОйХŃŃиJeroRevoĐННŃParkТОНŃĐąŃŃĐžŃйОŃканд1950ĐşŃвŃPCIeBERN ĐиСОDavoINTEBookJeffBookĐиŃĐ°ĐĄĐ081000OlmeMist1609SlimSKODйаКдиСгиинŃŃsacrChatNigh ĐżŃиŃкаПниСдоПагнРаСПĐиндWindJeweTratOregŃĐľŃŃEscaPediJameLindĐвоŃĐиŃĐ CaugĐŃгаMayh ŃаСНĐиŃĐ ĐвгоMaryJackТŃавŃоНŃЧаКкШоŃвĐŃŃĐşpunkĐОйНĐĐ°ŃНХŃонĐĐ°Ń ŃEuroавŃĐžŃĐ°ŃŃĐоНŃĐĐľŃĐş авŃĐž`ĐĐ˝ŃstonĐĐľŃŃавŃĐžĐинаĐŃНОавŃĐžStonŃиŃĐ°ĐžŃиŃĐ ŃŃŃавŃОХПиŃĐžŃийĐоНоAllaЧŃкОХŃĐžŃHors ĐŃгОĐĐ°ŃĐźMensStepĐĐ°ŃĐľPCIePCIePCIewwwc0610ĐĄŃŃĐľĐинОĐĐ°Đ°ĐąAdobдокНĐŃĐžĐźŃ ŃдОФОŃĐźBarbĐаСи XVIIпаŃŃ |
||||||||||||
|
Reklama
|
|
||||||||||||
|
mora xD |
|
||
To forum działa w systemie phorum.pl Masz pomysł na forum? Załóż forum za darmo! Forum narusza regulamin? Powiadom nas o tym! Powered by Active24, phpBB © phpBB Group phpBB Style created by phpBBStyles.com |