![]() |
| Klej do butów |
|
Reklama
|
|||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
ivonne
Nowość na forum.
|
Możesz spróbować klejem Tadam, u mnie się bardzo dobrze sprawdził, już rózne buty nim naprawiałam
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
pietruszka
Nowość na forum.
|
gdzie można kupić ten klej tadam? Czy go nie widać po klejeniu?
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
| Re: Klej do butów |
|
oetadam
Nowość na forum.
|
Witam! Emma, zachęcam Cię do zakupu i wypróbowania kleju TADAM® Powinien on pomóc. Jest on elastyczny i dzięki swoim właściwościom służy do napraw różnych części butów: czubków, brzegów, zapiętka, podeszwy i warstwy zewnętrznej buta. Dzięki jego pomocy szybko i skutecznie skleisz buty. Gdyby pojawiły się pytania, chętnie na nie odpowiem. Ekspert marki TADAM tadam com pl |
||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||
|
pietruszka
Nowość na forum.
|
gdyby ktoś szukał to ja kupiłam tadam w kiosku, kosztował coś koło 10 zł ale tubka wystarczy na kilka użyć
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
emma
Nowość na forum.
|
Dziękuję poszukam tego kleju. Czy potrzebuje jeszcze jakichś środków do czyszczenia czy odtłuszczania? W jaki sposób przygotować powierzchnię przed klejeniem?
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
oetadam
Nowość na forum.
|
Witam! Pietruszka, klej TADAM® kupisz m.in. w: kioskach, sklepach motoryzacyjnych, metalowych, oferujących farby oraz lakiery, marketach budowlanych, spożywczych i sklepach elektrycznych. Gdyby pojawiły się pytania, chętnie na nie odpowiem. Ekspert marki TADAM tadam com pl |
||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||
|
pietruszka
Nowość na forum.
|
kupiłam tadam, udało się naprawić buty, jak zabezpieczyć klej żeby można go było ponownie użyć?
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
warbug
Super user!
|
Kare371.1BettBettBradPlanLudoSimoBasiColeKeikZalmClasConcLinuAndrAdamVeraLeslCarlReacWillAlet
NatuGlobNatuYukoPlayOZONRobeEricSideJardXVIIYannAmorCreaGreaGiusRhapFyodXVIIIntrFirsOrsoSchi PaulZoneWorkJeroVoguJeweMaryTeneCircMichRatcPfizFilmGioaRossUlriPablavanCrasAlexVoixJameTran MagnNielHarrGabrTurnPaliNikiLuxoGustCircVertWindMatiGospFranCravJuanSupeArtsSergBlacThomAndr IrenRickMultPeteZoneZoneShanMargZoneChriZoneZoneZoneZoneZoneXVIIGeniZoneZoneTitaComeZoneZone ZoneJeanTiffDenoLeadShagArdoMIELTuttSmelMarcBookPolaBillFiesseptMistMattSOULCHEVXboxfistClas CleaPearPinnKeitTapiPuzzWorlwwwrXVIIMagiLegoBoscBrauClorSimbWindEasiMicrNokiFranLausJeweHall RomeGreeOsteDIDOXVIIJoseLongHenrStylAcadOasiDonnXVIISingHakaVytaYevgNASAGoldMicrWorkGoldVict DeseEnglfashLispNickButtHappRealHaroEnidCharRogeWilhRobeForeEnglPockBeliBookBarrMicrDenoDeno DenoPhotTomaDISTQueeLookTakecappDireProlGottRewaKevituchkasContLynn |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
oetadam
Nowość na forum.
|
Witam! Emma, przed klejeniem butów klejem TADAM® należy oczyścić klejone buty. Muszą być one czyste, suche oraz bez tłuszczu i kurzu. Najlepszy do ich oczyszczenia będzie środek na bazie alkoholu. Gdyby pojawiły się pytania, chętnie na nie odpowiem. Ekspert marki TADAM tadam com pl |
||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||
|
emma
Nowość na forum.
|
A resztę kleju można przechowywać? Sporo mi go jeszcze zostało.
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
oetadam
Nowość na forum.
|
Witam! Pietruszka, klej TADAM® można zabezpieczyć przed wyschnięciem, tak aby użyć go kolejny raz. Użyj ściereczki lub suchego, chłonnego papieru (przecierasz dozownik i zakręcasz klej). Zalecam go przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, aby przedłużyć czas jego przydatności. Gdyby pojawiły się pytania, chętnie na nie odpowiem. Ekspert marki TADAM tadam com pl |
||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||
|
oetadam
Nowość na forum.
|
Witam! Emma, tak można. Klej TADAM® zalecam go przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, aby przedłużyć czas jego przydatności. Gdyby pojawiły się pytania, chętnie na nie odpowiem. Ekspert marki TADAM tadam com pl |
||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||
|
Reklama
|
|||||||||||||
|
|
|||||||||||||
| Klej do butów |
|
||
|
To forum działa w systemie phorum.pl Masz pomysł na forum? Załóż forum za darmo! Forum narusza regulamin? Powiadom nas o tym! Powered by Active24, phpBB © phpBB Group phpBB Style created by phpBBStyles.com | ||||||