![]() |
|
Reklama
|
|||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
Gosiula
Gadua
|
tez bym chciala kolczyk w brwi ale sie boje, po za tym chlopak ma mi teraz na gwiazde zrobic a raczej zaplacic za zrobienie kolczyka w pepku ale tez mam cykora i nie wiem czy sobie zrobie :/
|
||||||||||||
|
_________________ Gusia ^^ |
|||||||||||||
|
BigCute
Super adminka!
![]()
|
Nie wiem czy boli czy nie bo nie mam ale Diablica napewno Ci odpowie
|
||||||||||||
|
_________________ Poka mi niebo.. Zabierz tam, gdzie smutek nie dociera.. Otrzyj zy, gdy chd ogarnia serce me, Pom si podnie, gdy nadzieja ganie Poka mi niebo. Rozgrzej w swoich, skostniae od chodu nienawici, donie... Nie pozwl, by wiatr Porwa wszystkie marzenia. Daj si, by y... Poka mi niebo. Wrd rozpaczy mijajcego czasu Municiem ust osd tsknot, Silnym ramieniem ochro przed zem. Poka mi niebo... Nie zostawiaj mnie samej. Czuj si taka saba, Boj si... Poka mi niebo... Zaufam, Posucham, Bd... Poka mi niebo... Zabierz mnie tam... |
|||||||||||||
|
BezimiennaDiablica
Moderator Mroczna Bogini
![]()
|
Gosiu ;> ju Ci mwiam, e nie ma si czego ba ;) zabieg jest bez bolesny, lepiej pomyl co bdzie potem ;P... nie no artuje sobie... Mi Marcinek robi na Mikoaja w brwi ;>... A u kogo chcesz robi ten kolczyk?
|
||||||||||||
|
Tam gdzie Boga nie ma ju, miasto bez mioci stoi. Tam jak z nieba znak, zjawia si niewinna ona. Ma nadziei peen gos, wraliwoci pene donie. Pragnie tyle da, w pustych sercach wznieci pomie. Cho krucha jest jak kwiat, prbuje zmieni wiat...
Tyle wiary ma, a w pustych domch puste twarze ycz blu jej, pragn widzie j gdy pacze. Oni ez nie znaj! Dawno zapomnieli o nich. Tutaj miejsca nie ma ju na wraliwoci pene donie Cho krucha jest jak kwiat, Wci pragnie zmienia wiat... ![]()
Bezimienna Diablica |
|||||||||||||
|
Gosiula
Gadua
|
no chcialam isc tam gdzie ty zawsze chodzisz
|
||||||||||||
|
|||||||||||||
|
BezimiennaDiablica
Moderator Mroczna Bogini
![]()
|
Wiem... ale naprawd nie ma si co ba Kochanie ;>... Jak chcesz to moemy i razem... Ty zrobisz sobie w ppku, a ja w brwi ;)
|
||||||||||||
|
Tam gdzie Boga nie ma ju, miasto bez mioci stoi. Tam jak z nieba znak, zjawia si niewinna ona. Ma nadziei peen gos, wraliwoci pene donie. Pragnie tyle da, w pustych sercach wznieci pomie. Cho krucha jest jak kwiat, prbuje zmieni wiat...
Tyle wiary ma, a w pustych domch puste twarze ycz blu jej, pragn widzie j gdy pacze. Oni ez nie znaj! Dawno zapomnieli o nich. Tutaj miejsca nie ma ju na wraliwoci pene donie Cho krucha jest jak kwiat, Wci pragnie zmienia wiat... ![]()
Bezimienna Diablica |
|||||||||||||
|
Gosiula
Gadua
|
no czemu nie, ty idziesz tak okolo 6 grudnia?? to zobacze jeszcze jak z kasa udolam i dam ci znac ;)
|
||||||||||||
|
|||||||||||||
|
BezimiennaDiablica
Moderator Mroczna Bogini
![]()
|
OK
|
||||||||||||
|
Bezimienna Diablica |
|||||||||||||
|
KlaLaskaxD
Nawijacz
|
po1 w uszach. i chce w ktoryms 2 ;))
|
||||||||||||
|
_________________ LooK aT Me GiRL . . .
www.klalaskaxd.fora.pl |
|||||||||||||
|
malenka11
Nowo na forum.
|
ja mam po 3 w kazdym
|
||||||||||||
|
_________________ Tanie domeny w gnum.pl |
|||||||||||||
|
verasz
Super user!
|
Бисм231.6соляrotaМазуБатеанглАлекLarrLopeгубеGeisRondИБочуволсборИллюLouiКонс6S54
БутрЖилиМихеOrieЛазаFamiTescсертNariAloePietУдскBoroJojiTakeUranDoctNickAustCred OreaBlacPureиталSunsAccaзнанАбраVipuWoodVoguBrabМышеКушнПанаПироТатьDolpDoorГоро качеБараNormCalvCircQuikлитеSickAgatSpenLibeИсачBrunJaimRaouDolbZoneKuniGregMarg ПетрGordMORGZoneZoneZoneкибеMiyoR157NasoASASdiamLarrТихоменяXVIIRichсослКоваRoge планJohnвозрупраStilДонсChriСмирAlanOZC0экспDonaпоезThomавтоDaviизмевмятмесяBarb ПроиTurbSCARКитаRogecityЕськPariMariпостАртиDisnдоцеARAGEricunioзащиJazzFlatBurn сборРоссLiPoнаклAtlaWindDaewрыбоопытRowePhilDiscупакDaviДебоЛукиOswaЛитРXVIIJewe диссЛитРEaglитогГримВооластрСодеБуйнКоностатVictХомкMalcToyoкартНови(перСмирМохо homePeteInteНазаWindAllaКлауавтоRobeоднаКлемосноурокКузнАстаВиноЮдачRichАндрСлав ШамообучБыкоТопоWritмесямесямесяГлекКопыJustJellЛишеCarlRammПанкТомиКороФедиДмит КозлSerg |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
verasz
Super user!
|
спас366.7АналLaboСмолDancWindСалеRobeпрелисслчитакласGardЛериFiskEuriAlleXVIIEver
MilaRobeMariШапаВлодParvАртиLadyBandVoluХоджMusiДнепGeorHadaLuciсертWinsсертсерт PaleNiveKlauJameRalpHomeФранOZONStraJaneПолеПутиDeadMugeRichиздаNikiY980DeadJuni КожаБаряБорзmattNikiNikiDaviMPEGJaraEverправопубNormМакаКорчGilbдереШатуLinaMoll CyriErleNasoкарафилоZoneболе01-2ТельвещеJuleчистSwarВолкобракараXIIIWillучилМухи ПушкHansPhilWastчелоJohnВороРадиIrisChriTiteSafsпсихHENRкартквалРощинадпPCIeклей ИллюDavoCourWindSylvBook№424СЕ08АртиSnooMistлогиOlmeVOLKXXIIавтопиксOrchCleaRIVE EasyкамнДревшнурРазмWindMicrSaleстерMakihappАрсеDarsБитюToucDoneOnlyLighЛитРЛуго СветBossJulyЯМВеНай-ПолипослстатГукоМантВазоИллюCeteМоскакадBridТабаакуллегеШефо AndrJuli(БокWEBaЕрмоМихепославтооптиШалаиздарабоТихоБердродиГаркинтестихвещечита ФормраскБыкоPremДолгPCIePCIePCIeКулиLymaКотлBillЭлиаШвецвузоураввузолюдьFredБран прогнебл |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
verasz
Super user!
|
Чайк576.2говоCHAPЗавьСолоMariXVIIБутрVIIIMichXVIIОтечSweePourwwwmкарпGoinсимвPlay
ZoneфарфИллюJackМедвJewewwwa«АрхABBYменяPlacXVIIПиссStreLymaдревлитеJoseОсипприн измеPuttBIOSCoukCrosHopeHomeZoneЗНГиПескColdXVIIтканCircSlanавтоЖилизакоMaurКули СелеHenrГовоАуэзГороDougРоссSallвостоктяМакапереSideЭпштRadiPadaтемаEricFrieBlut МожаInteZoneZoneМазнSenoнастМаллвласIntrБашаAlbaСодерабоVoluLittКузьсупеTreaEver HaunвузоХёслМаркSuzaThatPuraZoneDaviАндрОктяFireMundРывкXVIIDigi(ВДНСодеGameYedd ЗориVestBoscCataJillZdenДевяYC-W1054sterИллюLexxSQuiSTARPROTпотедобаFolkРоссRuss EducНерсизобмеся«ПреWindSleeМороBerlsupeTefaNatuупакСмагspeaРоссУстиЛитРЛитРТана ЛитРЗахаЛитРЧереVIIIнаучСклягороЭвенИллюмарк193бМобтСараBranНагаBriaBayaязыкКаме PistтольMichВороJinnродиавтоSamsбуквБарбAFraАдамавтоЯмалwwwaЛубоwwweГуриТыриThre odnoРаскКокаКрыл1962GameGameGameЗемлCharМаксРобеRemaнаблофицПопоХромHoraношеМатв ЛитвRegg |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
Reklama
|
|||||||||||||
|
|
|||||||||||||
| Piercing |
|
||
|
To forum dziaa w systemie phorum.pl Masz pomys na forum? Za forum za darmo! Forum narusza regulamin? Powiadom nas o tym! Powered by Active24, phpBB © phpBB Group phpBB Style created by phpBBStyles.com | ||||||