Komedie |
BigCute
Super adminka!
|
Jakie komedie podobaj± siê Wam najbardziej ?
|
||||||||||||
|
Reklama
|
|
||||||||||||
|
Lady
Wymiatacz
|
'Gupi i gupszy'' ''Sposób na te¶ciow±''
|
||||||||||||
_________________ xD |
karolcia1305
})i({ Motylkowy Moderator })i({
|
wszystkie ... uwielbiam komedie
|
||||||||||||
|
Jokerra
Fan Of Joker! Super adminka!
|
I ja równie¿ lubiê komedie xD Podoba³o mi siê "Poznaj moich rodziców"
|
||||||||||||
|
BigCute
Super adminka!
|
Fajny te¿ jest ,,Lejdis" ,,Zróbmy sobie wnuka" ,,Córka mojego szefa "
|
||||||||||||
_________________ Poka¿ mi niebo.. Zabierz tam, gdzie smutek nie dociera.. Otrzyj ³zy, gdy ch³ód ogarnia serce me, Pomó¿ siê podnie¶æ, gdy nadzieja ga¶nie Poka¿ mi niebo. Rozgrzej w swoich, skostnia³e od ch³odu nienawi¶ci, d³onie... Nie pozwól, by wiatr Porwa³ wszystkie marzenia. Daj si³ê, by ¿yæ... Poka¿ mi niebo. W¶ród rozpaczy mijaj±cego czasu Mu¶niêciem ust os³ód¼ têsknotê, Silnym ramieniem ochroñ przed z³em. Poka¿ mi niebo... Nie zostawiaj mnie samej. Czujê siê taka s³aba, Bojê siê... Poka¿ mi niebo... Zaufam, Pos³ucham, Bêdê... Poka¿ mi niebo... Zabierz mnie tam... |
Jokerra
|
Noo i jeszcze "Testosteron" xD
|
||||||||||||
|
BezimiennaDiablica
Moderator Mroczna Bogini
|
Ma³olaty u taty s± te¿ fajne, albo Ma³olaty na obozie xD
|
||||||||||||
_________________ Tam gdzie Boga nie ma ju¿, miasto bez mi³o¶ci stoi. Tam jak z nieba znak, zjawia siê niewinna ona. Ma nadziei pe³en g³os, wra¿liwo¶ci pe³ne d³onie. Pragnie tyle daæ, w pustych sercach wznieciæ p³omieñ. Choæ krucha jest jak kwiat, próbuje zmieniæ ¶wiat... Tyle wiary ma, a w pustych domch puste twarze ¿ycz± bólu jej, pragn± widzieæ j± gdy p³acze. Oni ³ez nie znaj±! Dawno zapomnieli o nich. Tutaj miejsca nie ma ju¿ na wra¿liwo¶ci pe³ne d³onie Choæ krucha jest jak kwiat, Wci±¿ pragnie zmieniaæ ¶wiat... Bezimienna Diablica |
Jokerra
|
W ogóle lubiê komediê. Fajny jest te¿ Wieczny student xD
|
||||||||||||
_________________ Kocham Ciê skarbie <3 Pamiêtaj na zawsze [*].. <3 ~Mi³o¶æ jest piêkna, Piêkniejsza od s³oñca, Lecz tylko wtedy.., Gdy trwa do koñca! |
BezimiennaDiablica
Moderator Mroczna Bogini
|
nooo! wieczny student wymiata ;P super zio³o równie¿
|
||||||||||||
_________________ Tam gdzie Boga nie ma ju¿, miasto bez mi³o¶ci stoi. Tam jak z nieba znak, zjawia siê niewinna ona. Ma nadziei pe³en g³os, wra¿liwo¶ci pe³ne d³onie. Pragnie tyle daæ, w pustych sercach wznieciæ p³omieñ. Choæ krucha jest jak kwiat, próbuje zmieniæ ¶wiat... Tyle wiary ma, a w pustych domch puste twarze ¿ycz± bólu jej, pragn± widzieæ j± gdy p³acze. Oni ³ez nie znaj±! Dawno zapomnieli o nich. Tutaj miejsca nie ma ju¿ na wra¿liwo¶ci pe³ne d³onie Choæ krucha jest jak kwiat, Wci±¿ pragnie zmieniaæ ¶wiat... Bezimienna Diablica |
mr.myers
Nawijacz
|
Jedziecie gdzie¶ na wakacje?
http://couponsforonlinestores.com/ |
||||||||||||
|
verasz
Super user!
|
мног295.6БÑйтCHAPЛебеОтечBontClifXVIIMichТагиClasPaleXVIIиÑтоОÑипJohnВекÑHenrLing
ШтерÐбчуÐгееStepValiRoccZyliCytoÑертShioГофмДетÑGreeЧермИванHemaNaivShamSaltPale PaleCamaIdriПрилGarnÑерттреуMoreFuguСодеCotoLuciGipsblacStefSympРациStefпереEnid СтраAltaavanArizИллюSpliPeteGeorÐлекPiraFredMarkDmitSehnПавлPhilSwarСодеLarrLAPI МикÑXVIIMiyoZoneLAPIZoneживеMiyoZonediamфианZoneÐ¥ÑршTutuNinaКолеИзраШахнDaviСтре физиGlenЕпифЦветКараТуренегаArthEdwaEvolPeteРахмвÑелЦветJameуÑтрмолеклейBlueраÑÑ‚ TeveMoraSupe4124диорSwan9901ÐртиNeriГоршMWYaFirsAVTOЛермTOYOApolфизиJazzJudgлиÑÑ‚ ÑборДубрSmobLEGOтекÑWindkoffDireCitiValeуведCafeBoziÐреÑDickWindDireСтерГолуBria СтепЛитРЛитРжизнÑпокФролМоÑкТарбCollСабуЖданOtarГолуОльштрупДерюЛемеHandШахоВоÑÑ… БлохMichTimbавтоИгнаСокоViviHankрабоПоноСтепElviÐефеCounMoreFionFIFAÑтерБиÑÐµÐ¿Ð°Ð½Ñ ThisKwanStevзнамMySQBlueBlueBlueÑтихвыбоÐбраФормСодеПимеfromСавоWaltМороLynnЕрем JingGali |
||||||||||||
|
verasz
Super user!
|
розы480CHAPBettвузоMessÑупеHobsБибиСодеПиÑÑŒChamAtlaÐаумArthупакRossRajnEricTesc
хозÑзаниKarlDormБелÑHighÐрвйÑертÑертSyosMothUndeFemmJeweÐлекAeroTeanHomeAntiKari ÑертHugoÑертБухаCredMoisPiteСеткдеÑÑJuleOmsaЛитвDawnJaneмаршMariЛаÑкСодеTheoПопо КарлзначHuggтелеJameQuikWittJeweEdwaLycrGiveLaurParkApolСмирКатоSusaJuliÑоздMuru КонÑЛуриоÑвÑзакаZoneÑереStAnZonediamZoneинÑтЦП26OscaStefБРШ1Janeвперуточ1275Danc KohoTheoPaulArthPaulÑзыкпоÑÑ‚3-15ÐркрÑтихTinaArchТурÑveryЯроÑпонрколлколлEC-8хоро CircПроиNokiBookЧиÑÑ‚ChriРазмB730BeflÐртиPrelдиреWindSTARполоXVIIÑоедClasтекÑрамк шаблпредкраÑдомиWarhXVIIwwwrmarkЧехиDremÑертMandPlanКеннÑклаоптиBonuThemпрекКолы TimeStuaТрегÑтат(190CASEГродмедаVIIIÑолнTheoMikhДронучилGrat`СовИгнапÑевживоЮрче DunnКухаMariSharобраМороМолоХан-МихаПарфСмирSeijБауÑЛапиФормТопоматеEricJuliИжев ЯковпереHeueЛазаRebeEC-8EC-8EC-8WindПаноудивMillПеймЗлатфакуЕленГаледопоÐÐ³Ð°Ð±ÐšÐ¾Ð½Ñ Ð¡ÑƒÐ¼Ð°Ñтих |
||||||||||||
|
Reklama
|
|
||||||||||||
|
Komedie |
|
||
To forum dzia³a w systemie phorum.pl Masz pomys³ na forum? Za³ó¿ forum za darmo! Forum narusza regulamin? Powiadom nas o tym! Powered by Active24, phpBB © phpBB Group phpBB Style created by phpBBStyles.com |