![]() |
| Skarpetki xD |
|
Reklama
|
|||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
Jokerra
Fan Of Joker! Super adminka!
![]()
|
Ja tak samo jak Ty ; )
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
Lady
Wymiatacz
|
Tak tak samo;p
|
||||||||||||
|
_________________ xD |
|||||||||||||
|
karolcia1305
})i({ Motylkowy Moderator })i({
|
ja lubie stopki, ale w zime jak jest zimno to ubieram takie zwykłe z froty itp
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
BigCute
Super adminka!
![]()
|
No fakt w zimę noszę takie za kolana albo rajstopy
Ale najwygodniejsze są dla mnie stopki xD |
||||||||||||
|
_________________ Pokaż mi niebo.. Zabierz tam, gdzie smutek nie dociera.. Otrzyj łzy, gdy chłód ogarnia serce me, Pomóż się podnieść, gdy nadzieja gaśnie Pokaż mi niebo. Rozgrzej w swoich, skostniałe od chłodu nienawiści, dłonie... Nie pozwól, by wiatr Porwał wszystkie marzenia. Daj siłę, by żyć... Pokaż mi niebo. Wśród rozpaczy mijającego czasu Muśnięciem ust osłódź tęsknotę, Silnym ramieniem ochroń przed złem. Pokaż mi niebo... Nie zostawiaj mnie samej. Czuję się taka słaba, Boję się... Pokaż mi niebo... Zaufam, Posłucham, Będę... Pokaż mi niebo... Zabierz mnie tam... |
|||||||||||||
|
Jokerra
Fan Of Joker! Super adminka!
![]()
|
No stopki the best! xD
Ja nie noszę rajstop w zimę xD |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
BigCute
Super adminka!
![]()
|
A ja tak bo ja taki zmarzlak jestem xD
|
||||||||||||
|
_________________ Pokaż mi niebo.. Zabierz tam, gdzie smutek nie dociera.. Otrzyj łzy, gdy chłód ogarnia serce me, Pomóż się podnieść, gdy nadzieja gaśnie Pokaż mi niebo. Rozgrzej w swoich, skostniałe od chłodu nienawiści, dłonie... Nie pozwól, by wiatr Porwał wszystkie marzenia. Daj siłę, by żyć... Pokaż mi niebo. Wśród rozpaczy mijającego czasu Muśnięciem ust osłódź tęsknotę, Silnym ramieniem ochroń przed złem. Pokaż mi niebo... Nie zostawiaj mnie samej. Czuję się taka słaba, Boję się... Pokaż mi niebo... Zaufam, Posłucham, Będę... Pokaż mi niebo... Zabierz mnie tam... |
|||||||||||||
|
karolcia1305
|
też noszę w zimę rejstopy i fakt stopki górą !!
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
BigCute
Super adminka!
![]()
|
Heh...myślałam już te tylko ja z twego forum noszę rajstopy ...bo zmarzlak jestem xD
|
||||||||||||
|
|||||||||||||
|
karolcia1305
|
Paulinko nie jesteś sama ja też jestem zmarzluchem
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
BigCute
Super adminka!
![]()
|
Heh....klub zmarzlaków
xD |
||||||||||||
|
|||||||||||||
|
karolcia1305
|
heh można o tym pomyśleć ;)
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
Lady
Wymiatacz
|
A mi teraz już jest zimno a co dopiero w zimę
|
||||||||||||
|
_________________ xD |
|||||||||||||
|
Reklama
|
|||||||||||||
|
|
|||||||||||||
| Skarpetki xD |
|
||
|
To forum działa w systemie phorum.pl Masz pomysł na forum? Załóż forum za darmo! Forum narusza regulamin? Powiadom nas o tym! Powered by Active24, phpBB © phpBB Group phpBB Style created by phpBBStyles.com | ||||||