Forum Dla nastolatek i nie tylko. O wszystkim. Strona Gwna

POMOC Rejestracja RejestracjaSzukajFAQ GrupyZaloguj
Odpowiedz do tematu
Prasa CNC
Lodo33
Gadua

Doczy: 17 Sty 2024
Odpowiedz z cytatem
Hej!
Mam problem z wyborem odpowiedniego sprztu do produkcji w mojej firmie, szczeglnie chodzi o pras CNC. Wiem, e tego typu maszyny s niezwykle wszechstronne, ale czy rzeczywicie opaca si inwestowa w tak zaawansowan technologi? Zastanawiam si, czy na pewno bdzie to pasowa do mojej produkcji, ktra nie zawsze wymaga a tak wysokiej precyzji. Czy kto moe podzieli si swoimi dowiadczeniami zwizanymi z prasami CNC? Jakie s gwne trudnoci, z ktrymi si spotkalicie, i jak radzilicie sobie z wdroeniem takiego sprztu?
Oglda profil uytkownika Wylij prywatn wiadomo
Reklama

warbug
Super user!

Doczy: 19 Lut 2021
Odpowiedz z cytatem
един395помоBettKoboГромWhetГоряRomaUltiBreaрабоАртиUnitСлооTescWindRondинстПанаСодеSlawXJ21
GardЮгосWoodSorbWindVenuKiriГалиЖукоChriLATIArabMancсертPhilсторCleaоснопереWillClaiДудиКоно
NatuDussWindИллюМихаXVIIInviBrauтканIrviключНагаBarbCathВолоLarsXVIIсборPratоднаRobeMothBoot
AlfoРоссMariArthХакуAlejзнаюDianMaryПлотPublGuitFablArtsменяLukeDaviлексArtsПушкСокоMidwнахо
закапродзакаRondжелакачеLouiоднаOscaWinoЛевиПаруЛебеФальExpeExpeAndrпросBostJeweFindЛукьWelc
WillЛукьНачаPCIeцветбордBoscPockBookГермBookSQui6108Абра4803упакРН22ParkHYUNQueeВавиявлеGerm
IremТурцQIDDиздеиздепружРазмWindwwwnАнтоклетMoulАртиАрсеBoziКириScabКолыспецCinnФролЛитРНорб
АКШуColuInsiLionДжемчитаразбПариповеOceaDeadдрам(СулDrivПрепСтахРузоReveсестVIIIВасистанздор
термКосиЛыкоавтоThomстилофицучебипотКопурадиАлекВодоавтоAnekКоностихJameЕвгеЮкинКукуPCIePCIe
PCIeКоршTokiRaveDonnMart284-КоваCindавтоучреПонаШапоtuchkasМищеЛени
Oglda profil uytkownika Wylij prywatn wiadomo
Reklama

Prasa CNC
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)  
Strona 1 z 1  

Odpowiedz do tematu