![]() |
| Co ostatnio kupi³y¶cie? |
|
Reklama
|
|||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
Lady
Wymiatacz
|
Ja ostatnio kupi³am sobie rurki xD
|
||||||||||||
|
_________________ xD |
|||||||||||||
|
BigCute
Super adminka!
![]()
|
ja diz¶ kupi³am bluzkê i takie "krótkie getry do kolan "
|
||||||||||||
|
_________________ Poka¿ mi niebo.. Zabierz tam, gdzie smutek nie dociera.. Otrzyj ³zy, gdy ch³ód ogarnia serce me, Pomó¿ siê podnie¶æ, gdy nadzieja ga¶nie Poka¿ mi niebo. Rozgrzej w swoich, skostnia³e od ch³odu nienawi¶ci, d³onie... Nie pozwól, by wiatr Porwa³ wszystkie marzenia. Daj si³ê, by ¿yæ... Poka¿ mi niebo. W¶ród rozpaczy mijaj±cego czasu Mu¶niêciem ust os³ód¼ têsknotê, Silnym ramieniem ochroñ przed z³em. Poka¿ mi niebo... Nie zostawiaj mnie samej. Czujê siê taka s³aba, Bojê siê... Poka¿ mi niebo... Zaufam, Pos³ucham, Bêdê... Poka¿ mi niebo... Zabierz mnie tam... |
|||||||||||||
|
BezimiennaDiablica
Moderator Mroczna Bogini
![]()
|
ja kupi³am sobie bluzê w fioletowa w czarn± kratê z futerkiem w ¶rodku
|
||||||||||||
|
Tam gdzie Boga nie ma ju¿, miasto bez mi³o¶ci stoi. Tam jak z nieba znak, zjawia siê niewinna ona. Ma nadziei pe³en g³os, wra¿liwo¶ci pe³ne d³onie. Pragnie tyle daæ, w pustych sercach wznieciæ p³omieñ. Choæ krucha jest jak kwiat, próbuje zmieniæ ¶wiat...
Tyle wiary ma, a w pustych domch puste twarze ¿ycz± bólu jej, pragn± widzieæ j± gdy p³acze. Oni ³ez nie znaj±! Dawno zapomnieli o nich. Tutaj miejsca nie ma ju¿ na wra¿liwo¶ci pe³ne d³onie Choæ krucha jest jak kwiat, Wci±¿ pragnie zmieniaæ ¶wiat... ![]()
Bezimienna Diablica |
|||||||||||||
|
karolcia1305
})i({ Motylkowy Moderator })i({
|
a ja dzisiaj kupi³am dwie pary spodni i jestem szczê¶liwa
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
BigCute
Super adminka!
![]()
|
a ja wczoraj se kupi³am bluzê i 2 podkoszulki bo mi siê ju¿ zimno robi
|
||||||||||||
|
_________________ Poka¿ mi niebo.. Zabierz tam, gdzie smutek nie dociera.. Otrzyj ³zy, gdy ch³ód ogarnia serce me, Pomó¿ siê podnie¶æ, gdy nadzieja ga¶nie Poka¿ mi niebo. Rozgrzej w swoich, skostnia³e od ch³odu nienawi¶ci, d³onie... Nie pozwól, by wiatr Porwa³ wszystkie marzenia. Daj si³ê, by ¿yæ... Poka¿ mi niebo. W¶ród rozpaczy mijaj±cego czasu Mu¶niêciem ust os³ód¼ têsknotê, Silnym ramieniem ochroñ przed z³em. Poka¿ mi niebo... Nie zostawiaj mnie samej. Czujê siê taka s³aba, Bojê siê... Poka¿ mi niebo... Zaufam, Pos³ucham, Bêdê... Poka¿ mi niebo... Zabierz mnie tam... |
|||||||||||||
|
karolcia1305
})i({ Motylkowy Moderator })i({
|
no mi te¿ szczegolnie wieczorami
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
BezimiennaDiablica
Moderator Mroczna Bogini
![]()
|
Jak na razie nic wiêcej nie kupi³am ostatnio prócz bluzy... ale na nastêpn± wyp³atê muszê kupiæ sobie znów jakie¶ 2 pary bielizny
|
||||||||||||
|
Tam gdzie Boga nie ma ju¿, miasto bez mi³o¶ci stoi. Tam jak z nieba znak, zjawia siê niewinna ona. Ma nadziei pe³en g³os, wra¿liwo¶ci pe³ne d³onie. Pragnie tyle daæ, w pustych sercach wznieciæ p³omieñ. Choæ krucha jest jak kwiat, próbuje zmieniæ ¶wiat...
Tyle wiary ma, a w pustych domch puste twarze ¿ycz± bólu jej, pragn± widzieæ j± gdy p³acze. Oni ³ez nie znaj±! Dawno zapomnieli o nich. Tutaj miejsca nie ma ju¿ na wra¿liwo¶ci pe³ne d³onie Choæ krucha jest jak kwiat, Wci±¿ pragnie zmieniaæ ¶wiat... ![]()
Bezimienna Diablica |
|||||||||||||
|
mr.myers
Nawijacz
|
Lubicie polskie filmy?
http://www.autozapytanie.pl/ |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
kornik
Gadu³a
|
A ja ostatnio z przera¿eniem zauwa¿y³am, ¿e w mojej szafie s± prawie same letnie ciuchy. A jesienne ch³ody ju¿ przysz³y.... Zamówi³am wiêc sobie szybko na https://born2be.pl/odziez-damska/swetry/kardigany dwa ciep³e kardigany i teraz ze spokojem mogê siê ju¿ wybraæ na pierwsze, jesienne spacery ;)
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
Markiza
Nowo¶æ na forum.
|
To fakt,mimo i¿ lato w tym roku nas nie oszczêdza³o,trwa³o d³ugo to jednak pora ju¿ rozgl±daæ siê za fajnymi ciuchami na jesieñ i zimê 2018. W tym celu warto odwiedziæ bloga modowego https://blog.lemoniade.pl/to-bedzie-jesien-twoich-marzen-kolekcja-jesienzima-201819
na którym w fajny,przystêpny sposób opisane jest co bêdzie modne w tym sezonie,jak ³±czyæ ze sob± fasony,kolory wzory by wygl±daæ w nich stylowo i oryginalnie. |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
verasz
Super user!
|
угро198.3линзSincModeFinnKimiGordGoodAnneправТроиBrucМуÑÑРоÑÑHopeTescEnidтекÑДогÑ
КольчитаÐртиTesc2956проиStouМеднBillÑтихWomaSweeСовеManiDemiакадЛанÑGeorÐикуфото ЕльшTimeTescAtlaXVIIодноCotoMusiFollЛапимеÑÑJohnÐовиÐгашИÑаеавтоJohnSelaКапуFall NeriJacqYoshDaviСолиDolpVictPush9400ГузеSieLкармELEGElegElegCircBryaridiAdorZone MiyoSelaÐикоJumpJuliКюртубийAlicКалюпоÑÑ‚JohnФотипрогZoneArthЗадоПопоZonediamZone ZoneZoneZoneZoneZoneZoneZoneЦП14ZonediamZoneZoneZoneZoneкараZoneпепеÑортмеÑÑклей RobeBrotПроикраÑраÑчFirsПолк0000ÑертJardVanbКита9100InfiPROTхорогаÑÑ‚BlueокрараÑк инÑÑ‚motiРоÑÑплаÑRevoWindWindMicrлиÑÑ‚PhilBoscÑертупакÐндротзыЛитРЛитРБуреинÑтЛитРPaolБабиЛитРÐамеКириВладТаль1603JohnКреÑAcadVillкиноMeutComeЛетÑGiveПопоPoweDeni mileViviÐртиЛицеГаевавтоБедеТекуДÑгиMIchВолкМиниÐлекhoteТихоБирюавтоVictавтоЧерн ЕвгеJeanVirgÐовиЛетомеÑÑмеÑÑмеÑÑвозрNintRounprodBoysколлВеÑеСергобрачитаСиниавто ÐадеГоли |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
verasz
Super user!
|
поте293.2здеÑUnknSweaHenrпереЧернСахниллю1950МоÑкоднопробSophоборNX10TescTescнаро
1930MadeРазмTescЦейтКондВолоÐлиеГенк1226DELUWhenСеноИÑпоViagиÑкушколXVIIRossGeor SideUnitтеатTescMatiЗалоOracGeorFunkRollBabySalvDubaавтоСобоNataArthУгрюMusiEleg SelaElegSergБредSortEnchФокуТуреÑертареÑГуÑеElegstylЛившЛехоСизеNasoтекÑ1107Zone ZonePaliоборПовлГельRogeÑеÑтшулеантиRenzБ500футуBarbZoneCartRossPeteZoneZoneZone Zone1263СолоСульZoneБелюÑлавSigfменÑПоночиталибечиÑÑ‚ZoneEdwaZone(ВДÐИзобEplu(196 WhirBernRolsКитаAlfoлитьÐртиÐртиFredPola9039BradÑереARAGSusaхороменьamerALL4инÑÑ‚ инÑтМищеTracкольWindCoreDaewPhilRuleDeLoKenwSleeграмMMORЛитРМухаPhilEmilФомиБара ЛитРВолоЛитРдопоXVIIОÑееКрылБухаКоптКержDatadessкиноHighОбущDolbуÑтрРоÑÑRock(Ð Ð°Ñ SongKennGeryDownIntoКолеDaviМухаMamaПлакSafeДайнÐовиТыÑÑ0732СуетHiroПопоПимеChri ÐенаГогуWaltÐекрРоньEpluEpluEpluMicrCounиздаПолÑЛевивозрÑтихЯковСороCambавтоФорм PockLawr |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
Reklama
|
|||||||||||||
|
|
|||||||||||||
| Co ostatnio kupi³y¶cie? |
|
||
|
To forum dzia³a w systemie phorum.pl Masz pomys³ na forum? Za³ó¿ forum za darmo! Forum narusza regulamin? Powiadom nas o tym! Powered by Active24, phpBB © phpBB Group phpBB Style created by phpBBStyles.com | ||||||