![]() |
|
Reklama
|
|||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
Lady
Wymiatacz
|
Mój piesio teraz sobie biega po domu i gryzie swoją zabawkę;p
|
||||||||||||
|
_________________ xD |
|||||||||||||
|
Jokerra
Fan Of Joker! Super adminka!
![]()
|
Mój chomik wiadomo - śpi.. xD
Z małymi przerwami na jedzenie ;D |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
BigCute
Super adminka!
![]()
|
Lucek zgaduje śpi xD
Mika śpi Dziecko Miki śpi i Denis rozrabia xDDD |
||||||||||||
|
_________________ Pokaż mi niebo.. Zabierz tam, gdzie smutek nie dociera.. Otrzyj łzy, gdy chłód ogarnia serce me, Pomóż się podnieść, gdy nadzieja gaśnie Pokaż mi niebo. Rozgrzej w swoich, skostniałe od chłodu nienawiści, dłonie... Nie pozwól, by wiatr Porwał wszystkie marzenia. Daj siłę, by żyć... Pokaż mi niebo. Wśród rozpaczy mijającego czasu Muśnięciem ust osłódź tęsknotę, Silnym ramieniem ochroń przed złem. Pokaż mi niebo... Nie zostawiaj mnie samej. Czuję się taka słaba, Boję się... Pokaż mi niebo... Zaufam, Posłucham, Będę... Pokaż mi niebo... Zabierz mnie tam... |
|||||||||||||
|
karolcia1305
})i({ Motylkowy Moderator })i({
|
a ja teraz ide z moim pieskiem na spacer
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
Lady
Wymiatacz
|
Mój piesio śpi:)
|
||||||||||||
|
_________________ xD |
|||||||||||||
|
BigCute
Super adminka!
![]()
|
Moje kotki jedzą xD
|
||||||||||||
|
_________________ Pokaż mi niebo.. Zabierz tam, gdzie smutek nie dociera.. Otrzyj łzy, gdy chłód ogarnia serce me, Pomóż się podnieść, gdy nadzieja gaśnie Pokaż mi niebo. Rozgrzej w swoich, skostniałe od chłodu nienawiści, dłonie... Nie pozwól, by wiatr Porwał wszystkie marzenia. Daj siłę, by żyć... Pokaż mi niebo. Wśród rozpaczy mijającego czasu Muśnięciem ust osłódź tęsknotę, Silnym ramieniem ochroń przed złem. Pokaż mi niebo... Nie zostawiaj mnie samej. Czuję się taka słaba, Boję się... Pokaż mi niebo... Zaufam, Posłucham, Będę... Pokaż mi niebo... Zabierz mnie tam... |
|||||||||||||
|
Lady
Wymiatacz
|
A mój piesio śpi: )
|
||||||||||||
|
_________________ xD |
|||||||||||||
|
BigCute
Super adminka!
![]()
|
Lady pisałaś już to ?
|
||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Lady
Wymiatacz
|
Pisałam to rano;P
|
||||||||||||
|
_________________ xD |
|||||||||||||
|
BigCute
Super adminka!
![]()
|
No tak ale to dokładnie to samo xD
|
||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Jokerra
Fan Of Joker! Super adminka!
![]()
|
Zgadzam się z Big..
Mój Lucek nie śpi. xD Myje się ;P |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
Hidden Dancer
Gość
|
Moja Aza je ...
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
Reklama
|
|||||||||||||
|
|
|||||||||||||
| Co teraz robi Twój zwierzaczek? |
|
||
|
To forum działa w systemie phorum.pl Masz pomysł na forum? Załóż forum za darmo! Forum narusza regulamin? Powiadom nas o tym! Powered by Active24, phpBB © phpBB Group phpBB Style created by phpBBStyles.com | ||||||